Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Canon Legria HF G25 arvostelu: Vapauta luovuutesi


Canon Legria HF G25 arvostelu: Vapauta luovuutesi

| On 13.09.2014

Korkealuokkainen kamera harrastajalle

 

Suunniteltu luovaan kuvaukseen

Jos etsit uutta videokameraa, markkinoilta löytyy tällä hetkellä kosolti valinnanvaraa. Halvimmat laitteet irtoavat muutamalla satasella, mutta jos olet halukas maksamaan hieman enemmän, voit jo löytää sangen laadukkaan videokameran. Saimme mahdollisuuden testata Canon Legria HF G25 –videokameraa. Noin 1000 euroa maksava Canon Legria HF G25 on kätevän kokoinen (115 x 84 x 231 mm), monipuolinen videokamera, jolla harrastajankin yltää ammattitason kuvanlaatuun. Vuonna 2013 esitelty kamera sisältää 1920 x 1080 Full HD –kennon, 10x optisen zoomin sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Verrattuna edeltäjäänsä (G10) Canon lupaa myös 20% parannuksen hämäräkuvaukseen.

Toimiva paketti

Kamera ei ole pienimmästä päästä ja painaa jopa 565 grammaa. Tämä ei kuitenkaan ole ongelma. Laite tuntuu tämän takia laadukkaalta ja tukevalta. Kamerassa on kosketusnäyttö jonka avulla säädetään toimintoja. Kamerassa on myös muutama fyysinen näppäin, mutta arkikäytössä turvaudut useimmiten kosketusnäyttöön. Kameran oikealta puolelta, pienen läpän alta löytyy löytyy USB- sekä mini HDMI –liitännät.


LEGRIA HFG25

Yhteenveto

Arkikäytössä kameran ”auto mode” toimii vallan mainiosti. Kameran automaattinen tarkennus sekä valotus toimivat hyvin, ja varsinkin valoisissa olosuhteissa kamera suoriutui loistavasti. Kun valoa oli vähemmän, automaattitoiminto yritti kompensoida tätä ja kuvassa näkyi jonkin verran kohinaa. Myös manuaalinen kuvaustila toimi loistavasti.

Voimme kuitenkin todeta että kameran kuvanlaatu oli huippuluokkaa, ja se tarjoaa tarpeeksi säätöjä suurimmalle osalle käyttäjistä. Ainoa asia joka häiritsi meitä oleellisesti on kameran kömpelöntuntuinen kosketusnäyttö, joka ei aina reagoinut käskyihin toivotulla tavalla. Voimme kuitenkin suositella tätä videokameraa lämpimästi videokuvausta harrastaville, ja erityisesti niille, jotka haluavat laadukkaan kameran varsin edulliseen hintaan. Alla videoesimerkki: Rocksmith arvostelumme kuvattiin Legria HF G25 -kameralla.

 

Voimme todeta että kameran kuvanlaatu oli huippuluokkaa, ja se tarjoaa tarpeeksi säätöjä suurimmalle osalle käyttäjistä

xxd_2

Videotesti

  • Editor Rating

  • Excellent
  • 0/5 Avg. User Rating

  • 0 No reviews yet!


  • Review Summary:

  • Noin 1000 euroa maksava Canon Legria HF G25 on kätevän kokoinen ja monipuolinen videokamera, jolla harrastajankin yltää ammattitason kuvanlaatuun. Kameran kuvanlaatu oli huippuluokkaa, ja se tarjoaa tarpeeksi säätöjä suurimmalle osalle käyttäjistä.

Submit a Comment