Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Bang & Olufsen julkaisi uuden Beolab 14 kotiteatterisarjan


Bang & Olufsen julkaisi uuden Beolab 14 kotiteatterisarjan

| On 22.05.2013

Tanskalainen elektroniikkavalmistaja Bang & Olufsen, joka on hyvin tunnettu erittäin arvokkaista kaiuttimista sekä viihdelaitteistoista on tuonut markkinoille uuden kaiutinsarjan, jonka hinta on selvästi totuttua alhaisempi.

Uusi Beolab 14 saapui markkinoille kahtena versioina, josta toinen tarkoitettu kytkettäväksi saman valmistajan televisioon kuten esimerkeiksi BeoVision 11, ja toinen muiden televisiomerkkien kanssa. Beolab 14 käyttää siis 4.1 kokoonpanossa television omaa kaiutinta keskikaiuttimena, ja 5.1 kokoonpanossa erillistä kaiutinta keksiäänille.
Kyseisellä ratkaisulla yritys pyrkii nyt kasvattamaan potentiaalista asiakaskuntaa, jotka haluavat laadukkaan äänijärjestelmän, mutta eivät omista B&O:n televisiota.

Uuden kaiutinjärjestelmän kulmakivenä toimii sylinterimäinen subwoofer, jonka 280 watin teho liikuttaa alaspäin ampuvaa kahdeksan tuuman bassoelementtiä aina 26 hertsiin asti. Basso sisältää myös kytkentäportit muille kaiuttimille, sekä viisi kappaletta 140 watin vahvistinta jokaista kanavaa kohden. 5.1 kaiutinsarja on myös kytkettävissä kaikkiin perinteisiin AV-viritinvahvistimiin, eli pre out portteja ei tarvita.
B_O_Beolab14

Beolab 14 kaiutinjärjestelmän saa omakseen hintaan 3095€ 4.1 järjestelmänä, sekä 3490€ täydellä 5.1 kokoonpanolla. Värivaihtoehdot ovat musta tai valkoinen, mutta maksamalla pienen lisähinnan saa kaiutinkankaat vaihdettua sisustukseen sopiviin väreihin.

Submit a Comment