Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Bang & Olufsen julkaisi kolme uutta langatonta kaiutinmallia


Bang & Olufsen julkaisi kolme uutta langatonta kaiutinmallia

| On 30.10.2013

Bang & Olufsen julkaisi eilen kolme uutta langatonta kaiutinmallia yhtiön Lontoon Knightsbridge lippulaivamyymälässä. Uudet mallit ovat: BeoLab 17, BeoLab 18 sekä BeoLab 19. Kyseessä ovat B&O:n ensimmäiset kaiuttimet jotka hyödyntävät nyt uutta WiSA (Wireless Speaker and Audio) standardia, jonka avulla pakkaamatonta 24-bittistä materiaalia voidaan lähettää langattomasti jopa 7.1 surround järjestelmään. Uudet BeoLab langattomat kaiuttimet saapuvat alan liikkeisiin marraskuussa 2013.
B&O

Bang & Olufsen BeoLab 17

Beolab 17 on alumiinisella rungolla varustettu täysin digitaalinen kaiutin, jonka monipuoliset sijoitusmahdollisuudet kattavat niin pöytä, seinä että lattia asennuksen (jalustat myydään erikseen). Värivaihtoehdot kattavat mustan sekä valkoisen, jonka lisäksi kaiuttimen kankaiset etumaskit ovat helposti vaihdettavissa. Kaiuttimen 160W D-luokan vahvistin varmistaa toimivuuden isommassakin tilassa, ja hintaa uutukaiselle on kertynyt 2,990€/pari.

B&O 17

Bang & Olufsen BeoLab 18

BeoLab 18 on uuden langattoman sarjan lippulaivamalli, ja on samalla manttelinperijä yhtiön jo eräänlaiseksi ikoniksi muodostuneelle BeoLab 8000 kaiuttimelle. BeoLab 18 on edeltäjäänsä nähden täysin digitaalinen, käyttää uutta WiSa standardia sekä saanut myös uuden todella näyttävän tammipuisen viimeistelyn. Muut värivaihtoehdot kattavat mustan sekä valkoisen, ja hintaa kaiuttimelle on kertynyt 4,790€/pari (tammi versiona 5,712€).

B&O BeoLab 18 Oak

Bang & Olufsen BeoLab 19

BeoLab 19 on langaton subwoofer, jonka geometrinen muotoilu sekä näyttää hyvältä että on rakenteellisesti optimoitu tuottamaan matalia taajuuksia. Kaiutin koostuu kahdesta 8-tuuman elementistä, jotka ovat kytketty omiin 160W D-luokan vahvistimiin. Viimeistelyvaihtoehdot kattavat matta mustan, valkoisen sekä harmaan. Hintaa kaiuttimelle on kertynyt 2,695€.

B&O 19

Submit a Comment