Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Assassin’s Creed Syndicate – Julkaisutraileri ja tietoa pelistä


Assassin’s Creed Syndicate – Julkaisutraileri ja tietoa pelistä

| On 20.05.2015

Palaa teollisen vallankumouksen aikaiseen Lontooseen

Uusi Assassin’s Creed on kohta täällä ja Ubisoft esitteli uutta peliään viime viikolla. Assassin’s Creed Syndicatessa pelaaja astuu peräti kahden salamurhaajan saappaisiin. Aikakautena uudessa pelissä toimii viktoriaaninen Lontoo. Kyseessä on pelisarjan tähän asti laajin ja nykyaikaisin avoin pelialue koskaan. Tämä oli myös aika jolloin uskomattomat keksinnöt mullistivat miljoonien ihmisten elämän. Kuilu rikkaiden ja köyhien välillä kasvoi, ja työntekijöiden ankea elämä oli hädin tuskin orjuutta parempi vaihtoehto.

Luokkayhteiskunnassa alempien luokkien kurjuus ajoi monet rikosten ja jengiytymisen pariin, sillä selviytyäkseen hengissä muutosten maailmassa oli pakko tehdä mitä olosuhteet vaativat. Sisarukset Jacob ja Evie Frye ovat kaksoset, jotka yhdessä käyvät taistoon kilpailevia jengejä vastaan, mutta osansa saavat myös rikkaiden etuja edustavat plutokraatit sekä tietenkin itse temppeliritarit – assassiinien arkkiviholliset vuosisatojen takaa. Taistelu Lontoon köyhien puolesta ja korruptiota vastaan on sisarusten käsissä.

Peli saapuu kauppoihin lokakuussa

Assassin’s Creed Syndicate on ollut kehitteillä yli kahden vuoden ajan. Entistä elävämpi ja nykyaikaisempi pelimaailma miellyttää niin Assassin’s Creed -pelisarjan faneja kuin uusiakin pelaajia. Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta 2015. PC-version julkaisupäivä vahvistetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18. Katso pelin julkaisutraileri alta.

Assassin’s Creed Syndicate julkaisutraileri

Submit a Comment