Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Arvostelussa: The Witcher 3: Wild Hunt


Arvostelussa: The Witcher 3: Wild Hunt

| On 26.06.2015

””This world doesn’t need a Hero – It needs a Professional”

Uskomaton pelimaailma joka huokuu tunnelmaa


Kun astut The Witcher 3: Wild Hunt pelin maailmaan se toivottaa heti sinut tervetulleeksi. Ja kyseessä on tosiaankin elävä pelimaailma: Tuuli heiluttelee puiden oksia, linnut kaartelevat ja kirkuvat taivaalla ja kaikki pienet kylät tarjoavat pelaajalle jotain uutta löydettävää. Vaikka pelialue ei ehkä ole kooltaan suurin mitä olemme koskaan nähneet, niin tehtävää riittää yllin kyllin. Maailma on omalla tavallaan järkyttävä mutta samalla kaunis. Välillä eteesi avautuu kaunis maisema, kuten vihreä niitty täynnä villieläimiä, ja toisinaan kivikkoinen ja kylmä aukio täynnä poltettuja ruumiita. Et koskaan tiedä, mitä seuraavan nurkan takaa löytyy.

Pelin tarina

Pelissä astut Geralt of Rivia nimisen henkilön saappaisiin, joka on varmistikin monille tuttu jo edellisistä Witcher peleistä. Olet ammatiksesi hirviöiden metsästäjä ja liikut paikasta toiseen selvittäen kaikki eteesi tulevat haasteet. Voit seurata pelin pääjuonta tai suorittaa sivutehtäviä omassa tahdissa. Jotta etäisyydet eivät olisi ongelma, sinulla on uskollinen oma hevonen käytettävissä, joka saapuu paikalle viheltäessä. Pelin päätarina keskittyy Geraltin adoptoituun tyttäreen, Ciriin. Hänessä on ”muinaista verta” joten hän voi liikkua eri maailmojen välillä. Hänen perässään on ryhmä nimeltään ”The Wild Hunt” jotka haluavat varastaa häneltä tämän hengenlahjan. Sinun tehtävänäsi on siis löytää Ciri ennen tätä ryhmää. Tarina ei ole pelin vahvin puoli mutta se ei haittaa pelin kulkua oleellisesti. Pelissä on niin paljon muuta tehtävää sekä löydettävää että se ei nojaa ainoastaan hyvään päätarinaan. Tämän lisäksi monet pelin sivutehtävistä ovat jopa kiinnostavampia kuin itse päätarina. Wicher onkin pelinä paras kun unohdat päätarinan ja keskityt pelimaailman tutkimiseen ja sivutehtävien suorittamiseen.
 

The Witcher 3: Wild Hunt on onnistunut kokonaisuus jonka ainoat ongelmat ovat teknisellä puolella.

Lopputulos

Testasimme peliä Playstation 4 konsolilla ja valitettavasti kokemus ei ole ongelmavapaa. Peliin on luvattu korjauspäivityksiä mutta tällä hetkellä peli pätkii ajoittain huomattavasti. Tämä on välillä hyvinkin ärsyttävää jos käynnissä on esimerkiksi iso taistelu.
Pelissä on niin paljon sisältöä että kaikkea on mahdoton käydä läpi tässä arvostelussa. Voit itse kerätä eri kasveja tai tarvikkeita, luoda aseita tai panssareita, pelata korttipelejä, luoda taikajuomia, kamppailla valtavia hirviöitä vastaan ja jopa harrastaa seksiä. The Witcher 3: Wild Hunt on onnistunut kokonaisuus jonka ainoat ongelmat ovat teknisellä puolella.

Katso traileri

w3_side

  • Editor Rating

  • Spectacular
  • 0/5 Avg. User Rating

  • 0 No reviews yet!

  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Reviewed by:
  • Published on:
  • Last modified: 2015-06-26

  • Review Summary:

  • The Witcher 3: Wild Hunt on onnistunut kokonaisuus jonka ainoat pienet ongelmat ovat teknisellä puolella. Kokonaisuudessaan paras testaamamme Playstation 4 peli.

Submit a Comment