Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Angry Birds Star Wars II nyt ladattavissa – Katso virallinen pelitraileri


| On 20.09.2013

Join The Pork Side

Rovion Vihaiset linnut nousevat taas parrasvaloihin uudella Star Wars II -julkaisulla. Vuorossa on tuttuun tapaan uusia kenttiä, hahmoja sekä myös uusi pelimoodi nimeltä ”Pork Side”. Pelaajat voivatkin nyt ensimmäistä kertaa valita hahmokseen Angry Birds maailmasta tutut possut, tai tässä tapauksessa hahmoja kuten Darth Vader, Darth Maul, General Grievous sekä muita pimeän voiman edustajia. Mukana on tietysti myös hyvikset Yoda, Anakin Skywalker, Mace Windu, Jango Fett sekä yli 30 muuta pelattavaa hahmoa, josta jokaisella myös omat erikoisvoimat.

Angry Birds kuva 1

 

 

Rovio on myös uutena ominaisuutena lisännyt mahdollisuuden ostaa sekä lennosta vaihtaa hahmoja pelin aikana. Tämä mahdollistaa entistä monipuolisemman pelikokemuksen, joka toisaalta voi helpottaa pelin kulkua jopa liikaakin. Mukana on myös leluyhtiö Hasbron kanssa toteutettu Telepod kampanja, jossa fyysiset Angry Birds lelut voidaan siirtää mobiili laitteisiin sekä käyttää niitä pelihahmoina.

 

 

Angry Birds Star Wars II on nyt ladattavissa Android, iOS, Windows Phone 8 sekä Kindle Fire -laitteille 99 centin hintaan. Android -laitteille on myös saatavilla ilmainen versio mainoksilla maustettuna.

May the birds be with you…

Tags

Submit a Comment