Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: amphiro a1 – Laite joka monitoroi vedenkulutustasi


| On 06.12.2013

Säästöä vuodessa jopa 8,500 litran verran

Sveitsiläinen Amphiro on tuonut markkinoille näppärän a1 vedenkulutusmittarin, joka säästää sekä luontoa että käyttäjän lämmityskustannuksia. Tutkimukset ovat osoittaneet että tavallinen kotitalous käyttää vuoden aikana noin 2000 kWh:n edestä energiaa pelkästään veden lämmitykseen, jossa suihkun käyttö on kulutuksen kärkipäässä. amphiro a1 laitteen avulla voit seurata tätä kulutusta reaaliajassa, ja samalla pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi. Sveitsissä suoritetut tutkimukset ovat todistaneet että amphiro mittarin avulla tavallinen kotitalous säästää vuoden aikana lämmityskustannuksissa noin 440 kWh sekä pienentää myös vedenkulutusta noin 8,500 litralla.

amphiro a1

amphiro a1 ei tarvitse pattereita toimiakseen, sillä tarvittava energia saadaan suoraan suihkun vedenvirtauksesta. Laite siis käynnistyy automaattisesti heti kun suihku käännetään päälle, ja monitoroi vedenkulutuksen lisäksi myös veden lämpötilaa sekä energialuokitusta. Näytöllä patsasteleva jääkarhu antaa myös palautetta energiatehokkuudesta sekä kulutetusta veden määrästä. amphiro a1 kiinnitetään suihkuletkun ja suuttimen väliin eikä asennus vaadi lainkaan työkaluja tai erikoisosaamista. Mukana tulevan mobiili sovelluksen avulla voit myös seurata kulutusta sekä säästöjä pidemmällä aikavälillä.
amphiro a1 laitteen voit nyt tilata itsellesi suoraan yrityksen indiegogo sivuilta hintaan $65 (noin 48€), ja toimitukset ovat arvioitu alkavan ensi vuoden huhtikuussa.

amphiro a1 mobiili

Submit a Comment