Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa ei näytetä Suomessa sopimuskiistan takia?


Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa ei näytetä Suomessa sopimuskiistan takia?

| On 10.04.2014

Uusin Hämähäkkimies -elokuva pois elokuvateattereista?

Helsingin Sanomat on kertonut että Finnkino ja The Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa edustava Walt Disney Nordic eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen sopimusehdoista. Tämä tarkoittaa sitä että elokuva voi jäädä pois Finnkinon ohjelmistosta. Näin ison elokuvan kanssa tilanne olisi ennenkuulumaton. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Valitettavasti Finnkino ei tule esittämään elokuvaa. Toki olisi miellyttävää löytää ratkaisu, mutta tämä on aika vaikea rasti ja ennenkuulumaton tilanne sinä aikana, kun itse olen alalla ollut. Nyt etsimme korvaavia teattereita esittämään elokuvaa. Pyrimme erikoisratkaisuihin, ja tiedotamme niistä heti, kun ne ovat varmistuneet. Kaiken kaikkiaan tämä on valitettava tilanne.

- Walt Disney Company Nordicin toimitusjohtaja Jussi Mäkelä

Ensi-ilta toukokuussa

Tuleva hämis seikkailu The Amazing Spider-Man 2 on saanut virallisen trailerin. Andrew Garfield jatkaa Peter Parkerin roolissa, ja uutena pahiksena nähdään tällä kertaa sarjakuvistakin tuttu Electro, jota näyttelee Jamie Foxx. The Amazing Spider-Man 2 saa ensi-iltansa toukokuussa 2014. Katso elokuvan traileri alta!

Katso elokuvan traileri

Submit a Comment