Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Älykello – Täysin turha keksintö vai tuleva hittituote?


Älykello – Täysin turha keksintö vai tuleva hittituote?

| On 25.05.2015

Onko älykellosta hittituotteeksi?

”Tänä vuonna älykellot lyövät itsensä läpi” – näin monet julistivat jo viime vuonna. Ja vaikka malleja on tarjolla jo lukematon määrä niin lopullista läpimurtoa markkinoille emme ole vielä nähneet. Tarkoittaako tosiasia että älypuhelimien kaltaista räjähdysmäistä kasvua ei vielä ole nähty sitä, että kyseessä on täysin turha keksintö? Tuskin. Onko älykellosta hittituotteeksi? Ei ainakaan vielä.

Älykello on osa isompaa kokonaisuutta

Googlen Android-käyttöliittymäsuunnittelun johtaja, Matias Duarte otti kantaa älykellojen tulevaisuuteen Bloombergin haastattelussa. Duarten mukaan itse älykello ei ole läpimurto keksintönä mutta se tulee olemaan osa isompaa kokonaisuutta tulevaisuudessa. Puettava teknologia kuten älykellot, älyvaatteet ja muut mukana kulkevat laitteet tulevat lisääntymään ja niiden saumaton käyttö on se tärkein seikka. Duarten mukaan informaatio kulkee tulevaisuudessa saumattomasti laitteesta toiseen ja on aina käyttäjän saatavilla.

“In the future, smart devices—we’re going to treat them like we treat apps today. In other words, you may have so many connected devices on your body, in your home, and in your car that you won’t have to think twice about whether you need these things connected.”

Submit a Comment