Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Alennusmyynnit alkavat – Tässä parhaat viihde-elektroniikka tarjoukset


Alennusmyynnit alkavat – Tässä parhaat viihde-elektroniikka tarjoukset

| On 27.12.2014

Viihde-elektroniikkaa pilkkahintaan

Valtaosa kaupoista aloittaa alennusmyynnit joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Tarjolla on viihde-elektroniikkaa houkutteleviin hintoihin. Päätimme listata muutaman varteenotettavan tarjouksen, jossa hinta on kohdallaan.  Alennuksen idea on se, että pyritään pääsemään eroon joulumyynnin aikana varastoiduista tuotteista, joten laitteita on saatavilla rajallinen määrä. Alla näkyvät laitteet olivat saatavilla kyseiseen hintaan artikkelin julkaisun aikaan.

Samsung 50″ 4K LED-TV

Samsungin 4K Smart LED-TV, jossa 50″ UHD-resoluutio ja 20W äänentoisto on nyt saatavilla alle 700 eurolla. Laitteessa tulee mukana antenni-, kaapeli- ja sateliittiverkon HD-virittimet. Lisätietoja tarjouksesta löydät Gigantin sivuilta.

699€ (norm 899€)


Siirry tarjoukseen

samsung-4kgigantti-uusi-logo

Samsung Curved LED-televisio 65″

Samsungin uusi kaareva LED -televisio tarjoaa upeaa kuvalaatua ja todella kokonaisvaltaisia katseluelämyksiä – tunnet olevasi tapahtumien keskipisteessä. Koe uusi tapa katsoa televisiota. Jättimäinen televisio nyt saatavilla alle 2000 eurolla, lisätietoja Mustan Pörssin sivuilta.

1799€ (norm 2890€)


Siirry tarjoukseen

samsung-curved-5mustaporssi

Harman Kardon Esquire

Harman Kardonin laadukas Blutooth kaiutin on saatavilla Gigantista puoleen hintaan. Laitteessa on kaksi kaiutinelementtiä ja sisäänrakennettu basso. Siinä on myös puhelinkonferenssitoiminto. Lisätietoja laitteesta löydät Gigantin sivuilta.

99€ (norm 199€)


Siirry tarjoukseen

hkar
gigantti-uusi-logo

Bose Soundlink III

Bose SoundLink III Bluetooth -kaiutin tarjoaa korkealuokkaisen äänentoiston. Voit suoratoistaa musiikkia Bluetooth-laitteille, kuten älypuhelimeen tai tabletille. Expertiltä laite löytyy reilusti alennettuna. Lisätietoja tarjouksesta löydät Expertin sivuilta.

249€ (norm 319€)


Siirry tarjoukseen

bose-soundlink-3
Expert_logo

 

Submit a Comment