Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

22. lokakuuta on tärkeä päivä Nokialle, Applelle ja Microsoftille


22. lokakuuta on tärkeä päivä Nokialle, Applelle ja Microsoftille

| On 10.10.2013

Lisätkää kalenteriinne tiistai 22. lokakuuta

Vajaan kahden viikon päästä pamahtaa, ja kunnolla. Nokia järjestää oman Nokia World -tapahtumansa Abu Dhabissa, Apple julkaisee huhujen mukaan uudet iPad -laitteensa, ja Microsoftin uudet Surface 2- ja Surface 2 Pro -laitteet tulevat myyntiin. Alla lisää tietoja 22. lokakuuta järjestettävistä tapahtumista.

Nokia World

Teknologiasivusto The Verge kertoo Nokian esittelevän jopa kuusi uutta laitetta Abu Dhabissa. Julkistuksiin kuuluu ainakin uusi isolla näytöllä varustettu älypuhelin (Lumia 1520) ja Nokian ”Sirius” -koodinimellä kulkeva tabletti. The Verge mainitsee myös että Nokia julkistaa lisälaitteen joka on ”hyvin erikoinen”. Nokian on lyötävä parhaat korttinsa pöytään koska samana päivänä suurta medianäkyvyyttä kerää varsinkin Applen uusi iPad julkistus.

22-lokakuuta-nokia

Applen uudet iPad -laitteet

Teknologiasivusto AllThingsD kertoi aiemmin, että Apple järjestää tiistaina 22. lokakuuta kutsutilaisuuden, joka keskittyy ensisijaisesti iPad-mallistoon. Huhujen mukaan Applelta on tulossa viidennen sukupolven iPad joka on varustettu uudella 64-bittisellä A7-prosessorilla. Uusi iPad 5 on tyyliltään lähempänä tämänhetkistä iPad Mini -mallia. Tämän lisäksi Apple suunnittelee julkistavansa uuden iPad Mini -laitteen, jossa voidaan nähdä isoveljestä tuttu Retina-näyttö. Mahdollista on myös, että uudesta iPhone 5S -älypuhelimesta tuttu Touch ID -sormenjäljenlukija nähdään uusissa iPad -laitteissa.

22-lokakuuta-apple-ipad5

Surface 2 myyntiin

Microsoftille 22. lokakuuta on myös iso päivä. Yhtiön uudet Surface -laittet tulevat myyntiin. Laitteiden saatavuus on kuitenkin vielä epävarmaa. Suomessa ennakkoon tilattu Surface saattaa saapua kotiin vasta joulukuun puolivälissä. On myös epäselvää jos laitteen hyvän myynnin takana iso kysyntä vai pieni valmistuserä.

22-lokakuuta-surface

 

Submit a Comment