Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Takaisin ylös

Ylös

Yksi Kommentti

Katso: Moto X älypuhelimesta vuotanut video


| Julkaistu 15.07.2013

Video paljastaa uudet Moto X ominaisuudet

Kanadalaiselta Rogers operaattorilta on vuotanut vahingossa video verkkoon, jossa näkyy Motorolan uusi Moto X älypuhelin. Videolla esitellään puhelimen uusia ominaisuuksia. Puhelimessa on panostettu entistä enemmän äänikomentoihin ja se kuuntelee aina käyttäjäänsä. Lausumalla maagiset sanat “Ok Google Now”, käyttäjä voi esimerkiksi kysyä puhelimeltaan tämän hetkisen sään. Puhelin oppii tuntemaan käyttäjän äänen, ja on aina valmis reagoimaan. Haluatko sinä puhelimen joka aina kuuntelee mitä teet? Googlen mielestä, kyllä. Katso vuotanut video suoraan sivuiltamme!

Miltä puhelin näyttää?

Videossa paljastuu myös uuden Moto X älypuhelimen muodot. Tämän perusteella on odotettavissa tylsän näköinen älypuhelin joka ei ainakaan tässä videossa erotu mitenkään massasta. Huhujen mukaan Moto X tulee kuitenkin olemaan saatavilla useassa eri värissä. Asiantuntijoiden mukaan on myös mahdollista että Google antaa käyttäjän itse valita värinsä, tilaamalla puhelimen Googlen Play -kaupan kautta.

moto_x

Kommentit

  1. -K-

    Vaikuttaa kyllä lupaavalta puhelimelta, varsinkin jos sijoittuu hintahaarukassa selvästi esim. Iphonen tai S4 alapuolelle. Mikäli hintapolitiikka on samanlainen kuin Nexus 4 (jenkkien hinta) puhelimessa niin varmasti harkitsemisen arvoinen luuri. Googlehan on painostuksen alaisena muiden android käyttöjärjestelmää käyttävien valmistajien taholta. Hintaa ei voi sen takia laskea liikaa.
    No torstaina tämä mystinen Moto X julkaistaan, odotellaan päivitystä tai ehkä jopa arvostelua sivuille =)

Kirjoita kommentti